Afdrukken
Hits: 20893
Met bootsnelheden die vandaag schommelden tussen de 2 en 12 knopen (hier en daar een tijdelijk uitschietertje naar 16 knopen) is de groep nu net zo snel als het gros van de forumleden, maar het is uiteraard een slakkengangetje voor de VOR-speedboten die het liefst in de buurt van de 20 knopen varen. Vrijwel iedereen heeft nu te maken met een nooroostelijke wind van ongeveer 6 knopen, niet echt om over naar huis te schrijven dus.

Daarom ook weinig nieuws. Wel even aandacht voor Delta Lloyd. We vinden de last-minute inzending terug op de laatste plaats en dat is niet gek als je ziet dat ze de afgelopen 24 uur slechts 103 mijl gevaren hebben (Telefonica Black: 201!). Het lijkt er steeds meer op dat de westelijke boten juist gegokt hebben, Green Dragon is nog steeds aan de leiding en de tot nu toe ver achtergebleven T-Black zit ineens achter de groenen. Alle boten zijn ingelopen op de leiders... behalve Delta Lloyd.

Laten we hopen dat zij ook weer als eerste gaan profiteren van aantrekkende wind, zodat ze wat van de opgelopen achterstand goed kunnen maken.