Afdrukken
Hits: 43452

Help 

Welkom op de help-pagina van het forum op Zeilersforum.nl. Deze pagina is gemaakt om je op weg te helpen op het forum.

 

Inhoud:

Forumnavigatie

Zoeken in de forumonderwerpen

Reageren op een onderwerp

Een nieuw onderwerp aanmaken

Foto's en/of bijlagen op het forum plaatsen

Bootspullen kopen of verkopen

Vragen?

 

 

 

Forumnavigatie

Bovenaan de forumweergave vind je de volgende tabbladen:

 

 

Zoeken in de forumonderwerpen

Over bijna alles is wel eens iets geschreven op het forum. Het is daarom een goed idee (en het wordt door de forumleden ook gewaardeerd) om eerst te zoeken of je vraag misschien al eens voorbij is gekomen, voordat je een nieuw onderwerp plaatst. 

Klik op het tabblad 'Zoeken' om de zoekfunctie te openen. 

Opmerking:
onder het uitklapmenu 'Home' bovenaan de website vind je ook een zoekfunctie, maar deze heeft minder mogelijkheden dan het forumtabblad 'Zoeken'. Wel kun je met die zoekfunctie ook binnen artikelen op de voorpagina van de website zoeken.


Je kunt zoeken op trefwoorden in de gehele tekst, of alleen in de titel. Het is aan te raden om eerst alleen in de titel te zoeken om het aantal gevonden berichten te beperken. Je kunt eventueel de zoekresultaten beperken door alleen te zoeken in berichten van een specifiek forumlid, door het veld 'Gebruikersnaam' in te vullen.

Zoekopties
Standaard wordt gezocht in berichten die maximaal 1 jaar geleden geplaatst zijn; deze instelling kun je wijzigen. Je kunt het aantal zoekresultaten eventueel nog beperken door alleen binnen een bepaalde categorie (of categorieën) te zoeken.

 

Reageren op een onderwerp

Heb je een onderwerp gevonden waarop je wilt reageren, dan bestaan daarvoor verschillende mogelijkheden. Onder ieder bericht vind je drie knoppen:

 

Een nieuw onderwerp aanmaken

Als je geen bestaand onderwerp hebt gevonden voor je vraag of opmerking, dan kun je een nieuw onderwerp aanmaken. Het plaatsen van een nieuw bericht gaat als volgt:

 

Foto's en/of bijlagen op het forum plaatsen

Voor het plaatsen van foto's en bijlagen bestaan verschillende mogelijkheden:

Als het uploaden niet lukt is dit vrijwel altijd het gevolg van een te groot bestand. 

 

Bootspullen kopen of verkopen

Aan het plaatsen van een advertentie op Zeilersforum.nl zijn geen kosten verbonden, maar er gelden wel speciale regels. Lees deze regels goed voor je een advertentie plaatst, dat voorkomt teleurstellingen en extra werk voor de moderators. De regels voor adverteren kan je hier teruglezen: Huisregels te koop aangeboden

Als je over een advertentie van een ander lid een vraag wilt stellen of je wilt iets kopen, reageer dan altijd via een PB en niet op het forum. Uitzonderingen zijn vragen die voor alle kopers van belang zijn.

 


Vragen?

Kijk eerst bij Veel gestelde vragen of je vraag daar bij staat.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of een forumbericht plaatsen onder Moderator feedback

 

Login om te antwoorden