Lelystadhaven

Uit ZeilersWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Lelystadhaven
Fout bij het aanmaken van de miniatuurafbeelding: Bestand is zoek
Locatie
Adres Oostvaardersdijk 59a
Postcode 8244 PB
Plaats Lelystad
Telefoon +31(0)320- 260326
Website http://www.lelystadhaven.nl/
E-mail info@lelystadhaven.nl

Algemeen

Jachthaven LELYSTAD HAVEN, uw sfeervolle thuishaven

Jachthaven Lelystad Haven is mooi gelegen aan het Marker- en IJsselmeer, een uniek vaargebied op een van de grootste zoet water meren van Europa. De jachthaven ligt op het voormalige werkeiland van Lelystad. Vanuit dit punt is gestart met het bouwen van de dijken die uiteindelijk Oostelijk- en zuidelijk Flevoland zouden omsluiten.

Een serie gereoveerde barakken, het gemaal Wortman, de originele dukdalf en diverse andere karakteristieke elementen maken dit stukje polder een markant en uniek gebiedje. De jachthaven met haar kenmerkende houten vuurtorens zijn een baken in het meer en geven u het gevoel weer thuis te zijn als u tussen deze pilaren naar binnen vaart.

De jachthaven is een moderne full service haven met alle gemakken en faciliteiten die een boot eigenaar zich maar kan wensen. Voor de kleinste schippers is er een ruime moderne speeltuin of een tennisbaan. Lekker eten, drinken of relaxen kan in de Yachtclub of in Restaurant 't Dijkhuysje. Full sevice betekend dat we voor al uw bootgerelateerde klussen specialisten hebben. Tuigwerk, scheepelectronica, motorenonderhoud, de timmerman, winterstalling schadeherstel, spuitwerk etc.

We heten u graag welkom als passant of als ligplaatshouder in onze sfeervolle jachthaven !

De Havenmeesters

Martijn, Wil, Leontine en Hendrik

Aanloop

...

Voorzieningen

...

Bijzonderheden

...