Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

We hebben een kleine wijziging in de site-structuur doorgevoerd: voortaan kan je via de Home-knop in het hoofdmenu direct naar de VOR-artikelen springen. Ook de andere artikelseries gaan hier een plek krijgen die de informatie beter toegankelijk maakt voor de bezoeker.

De aanleiding hiervoor is tweeledig. In de eerste plaats bleek een artikel van Wallaby over windvanen niet gemakkelijk vindbaar te zijn; dat is natuurlijk niet de bedoeling en een beetje jammer van het vele werk dat in dat artikel (en de overige) is gaan zitten. Daar moest iets aan gebeuren.

De tweede reden is de lancering van een nieuwe rubriek op deze site: Varen met... In deze serie gaan we met een vast testplan meevaren met de karakteristieke boten die de ronde doen op het forum. Daar wordt een verslag van gemaakt en het testrapport wordt opvraagbaar via de download-sectie (alleen voor leden). We hopen hiermee niet alleen leesplezier te creĆ«ren maar ook een stuk informatie aan te bieden voor iedereen die op zoek is naar een boot en meer wil weten van de eigenschappen van een bepaald type. 

Wil je jouw boot in de test opgenomen hebben? Stuur een mailtje aan een van de moderators en we gaan kijken waar je je in kunnen roosteren.

   
   
   
   
© Zeilersforum.nl