Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Historie
In 2002 is "Het Zeilersforum" opgezet als initiatief van Mark Olthuis, een fanatiek watersporter. Het doel van het forum was om zeilers en eigenaren van diverse merken zeiljachten een "eigen" plek op het internet te geven om daar alle informatie te kunnen vinden en ervaringen te kunnen delen.
Het forum werd dan ook goed bezocht door eigenaren van onder andere Waarschepen, Friendships, Albin Vega's, Flying Dutchman's, BM16m2's, enzovoorts.

Medio 2006 is Het Zeilersforum doorgestart als "Zeilersforum.nl" en heeft een aantal veranderingen doorstaan, waaronder een herindeling van het forum, en de toevoeging van de frontpagina.
In samenwerking met Ramon Noij (eigenaar van Bootservice Leeuwen te Leeuwen) én Richard Beckker (eigenaar van UGW Consultancy te Leusden) is het mogelijk geweest om deze nieuwe website en veranderingen aan het forum door te voeren.

Het moderator-team werd versterkt met een aantal ambitieuze mensen die een gezamenlijk doel hadden, namelijk om een plek te bieden aan elke zeiler, ongeacht budget, bootlengte, of zeilgebied, zolang de passie voor de witte lappen voorop bleef staan. Het forum is opgeschoond, nieuwe regels zijn ingesteld om de onafhankelijkheid en de leefbaarheid van het forum te waarborgen. De bezoekers kwamen terug of melden zich massaal aan in deze vernieuwde stijl. Zeilersforum.nl is nu gericht op alle zeilers in plaats van een groep zeilers met een bepaald merk zeiljacht. Het forum is dan ook een stuk algemener en uitgebreider geworden.

Heden
Zeilersforum.nl is meer dan alleen een forum. Zeilersforum.nl is een volledig portaal waar zo goed als alle informatie omtrent zeilen te vinden is; ook worden er regelmatig interessante inkoopacties voor onze leden gehouden, kun je er de laatste nieuwsberichten uit de zeilwereld vinden, de allerlaatste weersberichten bekijken, worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, en nog veel meer. De winter- en zomermeetings van Zeilersforum.nl zijn ondertussen uitgegroeid tot vaste begrippen binnen onze gemeenschap; we doen er dan ook alles aan om de kloof tussen digitaal en 'gewoon' leven zo klein mogelijk te houden. We zijn er trots op te kunnen melden dat je op Zeilersforum.nl geen zoveelste lid bent, maar dat we er oprecht naar uitzien om je te ontmoeten.

Opmerkelijk is de instroom van onze zuiderburen, we zijn dan ook trots om te kunnen melden dat een groot percentage van onze actieve leden zich in het buitenland bevindt.

Toekomst
Zeilersforum.nl is bezig om een van de grootste online communities van zeilers te worden. Om dit te bereiken houden we het forum levendig door ruimte te bieden aan alle zeil-gerelateerde discussies, houden we de commercie slechts daar waar het hoort (in de advertentie-ruimtes), gaan we nog meer artikelen schrijven waarin het hart van de zeiler voelbaar klopt en zullen de meetings uitgebreid worden.

Zeilersforum.nl is de plek waar je moet zijn als je van zeilen houdt! 

Het Zeilersforum.nl Team:
Hendri (Hen3), Arjan (Faran), Erik (Erikdejong), Erik (ErikSnel), Steef (Sea Force One) en Henny (Noballast)

Login om te antwoorden
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl