Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 In een ingezonden mededeling schrijft Belser onder meer het volgende:

"Ik vind het natuurlijk jammer dat het bij de zeilen van Mike niet werkte. Ik had bij aanvang van de test eigenlijk, op het achterlijk na dan, geen moeilijkheden verwacht.

Toch is het ondanks jullie en onze gedane moeite voor deze test een beetje te gemakkelijk en te kort door de bocht om te zeggen dat het hele Red Gull Pro2 Regeneratieproces helemaal niet werkt.
Met deze test is feitelijk alleen aangetoond dat het op deze specifieke set 41 jaar oude zeilen niet werkt maar dat kan natuurlijk allerlei oorzaken hebben.

Op de vraag; “hoe het komt”, heb ik natuurlijk niet gelijk een antwoord op. De oorzaak zal onderzocht moeten worden of denken jullie werkelijk dat ik aan deze test had meegedaan als ik niet zeer zeker van mijn zaak zou zijn geweest?

Ik las dat de Coating na een uur regenen al verdwenen was, dat is op zichzelf al heel raar. Mocht de Coating bij een van onze Red Gull Pro2 regeneratie klanten binnen een jaar loslaten dan krijgt hij van mij zijn geld volledig terug want ik weet heel zeker dat dit niet vaak zal voorkomen. “Anyway, dan heb je in ieder geval gratis gewassen zeilen”
Het positieve van deze test is dat ik vanaf nu weet waar ik nog als extra op moet letten voordat ik een opdracht aanneem en dat er voortgezet onderzoek moet worden gedaan tussen de verschillende doeksoorten van toen en hun samenstelling in relatie tot onze behandeling.

Overigens is het regenereren van zeer oude zeilen absoluut niet de doelgroep of bedoeling. In ons Pro2 proces hebben we het dan ook meestal over zeilen van 1 tot ongeveer 15 jaar oud. "

Op het forum gaat de discussie over dit onderwerp natuurlijk verder, want hoewel deze artikelserie hier ophoudt, zijn er al voorzichtige ideetjes geopperd om de test nog eens te herhalen.

Login om te antwoorden
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl