Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Zeilersforum.nl Wintermeeting 2015.

Het nieuwe jaar is weer aangebroken, waarmee de datum van komende Wintermeeting alweer heel dichtbij komt! Vanwege het overweldigende succes van de vorige editie is besloten de opzet gelijk te houden. Ook dit jaar is er dus een middag- en avondvullend programma met diverse workshops, en zijn jullie al vanaf 's middags welkom!

Wil jij ook ervaren dat het Zeilersforum heel wat persoonlijker is dan een gemiddeld internetforum, of wil je nu eindelijk eens dat ene forumlid ontmoeten, dan is de Zeilersforum.nl Wintermeeting 2015 de plek waar je moet zijn! We heten je van harte welkom!

Benieuwd hoe het vorig jaar was? In het topic Wintermeeting 2014 vind je een impressie.

 

Datum en locatie

21 februari 2015

Haddock Watersport, Archerpad 8 – 10, 1324 ZZ Almere.

Een heel gezellige locatie met een echt nautisch karakter. Zie ook: www.haddockwatersport.nl

 

Programma

- 13.00u: Zaal open / kofferbakverkoop op de parkeerplaats

- 14.00u: Aanvang Workshops

- 17.00u: Borreltijd

- 18.00u: Buffet

- 20.00u: Avondprogramma (met om ca. 20.00u een lezing van een gastspreker)

- 24.00u: Aan alles komt een eind...

 

Om in te kunnen schatten hoeveel deelnemers er zullen zijn gedurende de dag, willen we jullie vragen je aan te melden via de link onderaan dit bericht. 

 

 

Kofferbakverkoop

Ligt dat ene bootonderdeel al lang in de weg, of zoek je juist iets waarvan je vermoed dat iemand dat wel eens zou kunnen hebben liggen, dan is de kofferbakverkoop iets voor jou! In dit forumtopic kunnen diverse zaken aangeboden en gevraagd worden. Vooraf tot verkoop komen mag natuurlijk, maar het is misschien  wel leuker om je handel gewoon op de parkeerplaats aan te bieden, zoals het een kofferbakverkoop betaamd.

 

 

Workshops

Vorig jaar hebben we gemerkt dat de gezellige gesprekken in de zaal de verstaanbaarheid, en daarmee de deelname aan de workshops, bemoeilijkte.Daarom zullen de workshops dit jaar in de naastgelegen zaal worden gehouden, zodat iedereen de vrijheid heeft om de workshops aandachtig te volgen of juist de gezelligheid van de grote zaal op te zoeken.

   

   

 

Workshop Hebridean windvaan.
Forumlid Roozeboos heeft vorig jaar een Hebridean windvaan aangeschaft; vanwege de zeer aantrekkelijke prijs, maar vooral door het enthousiasme van ontwerper John Fleming. Het is geen kant en klaar model en er moet flink geknutseld worden om hem gereed te krijgen. Tijdens de workshop vertelt Chris over zijn ervaringen tijdens de bouw, en kan uiteraard ook het resultaat worden bekeken. Om gedegen antwoord te kunnen geven op vragen heeft Chris het voor elkaar gekregen om ontwerper John over te laten komen uit Schotland! Mocht je interesse hebben in de aanschaf van een windvaan, dan is dit natuurlijk dé kans om alle informatie over dit specifieke model te krijgen.

Workshop Startracking.
Vorig jaar werd de in samenspraak met het Zeilersforum ontwikkelde NMEA Wifi Multiplexer gedemonstreerd; dit jaar staat Chris er opnieuw, nu met het vernieuwde model, voorzien een draadloze transponder. Ook wordt de nieuwe Skywave Inmarsat transponder gedemonstreerd; deze kan niet alleen de positie doorgeven, maar er kan ook data (bv. tekst) verzonden en ontvangen worden. Een interessante opstelling voor de zeiler die het ruime sop kiest!

Workshop antenne(s) meten.
Forumlid WADnWIND zal de toeschouwer op begrijpelijke wijze inzicht geven in o.a het meten van (marifoon)antennes en de verschillende, vaak onzichtbare, invloeden rondom de antenne en coaxkabel. Ook zal er inzichtelijk gemaakt worden welke invloed de verschillende kwaliteiten en soorten coaxkabel hebben. Na afloop heeft iedereen voldoende kennis mee om zelf de eigen marifoon antenne te kunnen meten, indien het juiste instrument voor handen is, en inzicht in de do's en don'ts van de plaatsing van antennes.

Workshop dieseltank reinigen.
Forumlid Spieboom heeft goede ervaringen met het gebruik van tampons om water uit de dieseltank te krijgen. Hij wil jullie graag demonstreren hoe dat in zijn werk gaat.

Workshop Wonen aan boord / Bloggen.
Helaas kan deze workshop door een vervelende griep niet doorgaan. Beterschap gewenst, Ger!

 

Buffet

*** De aanmelding voor het buffet is gesloten! ***

Ook dit jaar zal er een keuze* zijn uit een Indonesisch en een Mediterraans buffet. Een van de aandachtspunten van de vorige meeting was de toch wat beperkte hoeveelheid eten. Dit heeft onze aandacht gehad en we gaan er van uit dat er dit jaar genoeg keuze voor iedereen is. 

* onder voorbehoud van een minimum aantal aanmeldingen van 20 personen per buffet.

 

Opnieuw zal het het buffet deels uit de verenigingskas worden betaald, zodat we de kosten laag hebben kunnen houden op €15 per persoon. De jeugd van 13 t/m 17 jaar betaalt €7.50, en kinderen t/m 12 jaar prikken helemaal gratis een vorkje mee!

Let op: voor deelname aan het buffet is aanmelden en vooraf betalen vereist! Zie de link onderaan dit bericht.

 

De sluitingsdatum voor het aanmelden voor het buffet is 7 februari, in verband met de inkoop door Haddock. Je aanmelding voor het buffet is pas definitief als het verschuldigde bedrag is overgemaakt op onderstaand rekeningnummer, onder vermelding van je forumnaam.

 

Rekeningnummer: NL97 RABO 0157766675 t.n.v. Zeilersforum.

*** De aanmelding voor het buffet is gesloten! ***

 

Gastspreker

In het verleden is Henk de Velde al eens onze gast geweest, dit jaar hebben we niemand minder dan (forumlid) Fred Imhoff weten te strikken om speciaal voor ons een lezing te houden! Een aanrader, uiteraard vooral voor diegenen onder ons met een hart voor wedstrijdzeilen.

Onderwerpen: tactiek zeilwedstrijden, zeiltrim, meteo en zeilen op stroming

De lezing zal plaats vinden in de grote zaal, 's avonds na het buffet.

 

 

Kosten

De zaalhuur wordt door Zeilerforum.nl betaald. Buiten de kosten voor het buffet is deelname aan de Wintermeeting daarom helemaal gratis! 

Drankjes en eventuele andere consumpties kunnen worden afgerekend met aan te kopen consumptiemunten. Munten die over zijn kunnen bij vertrek gewoon weer ingewisseld worden voor contant geld.

 

 

Zeilersforum Goodies

Het is mogelijk om ter plaatse mutsen, stickers en vlaggetjes aan te schaffen. 

Voor het assortiment en prijzen, zie HIER.

    

 

Algemeen

Parkeren is gratis en openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

Rokers kunnen buiten terecht onder overdekt terras met houtvuur. Huisdieren mogen alleen in onze zaal los rondlopen.

 

 


Aanmelden doe je >>>> HIER <<<<

*** Dit is een NIEUWE inschrijvingslink, aangezien de inschrijving voor het buffet is gesloten. ***

Mocht je aangemeld hebben met de eerdere link en wil je iets wijzigen, stuur dan een PB naar iemand van het team.


Let op: je aanmelding wordt gekoppeld aan je PC of tablet, zodat deze later weer te bewerken is. Het is daarom verstandig om je met een PC of tablet aan te melden waarop je later ook nog toegang hebt.

 

We zien jullie graag op 21 februari!

 

 

 

Login om te antwoorden
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl