Roland27 schreef :
Ja prachtig allemaal, dat inblikken bij de lokale slager. Maar hoeveel blikken waren jullie van plan mee te nemen? Want in de Pacific is er toch echt geen lokale slager meer. Of hebben het hier over voorraden voor 2 a 3 jaar ofzo.
Kortom: vis!
Schiet me opeens te binnen wat die Bubba in de film "Forest Gump" zegt over wat je allemaal met "shrimp" kunt doen!
Wij gaan inderdaad voor 2/12/ of 3 jaar weg
Maar wil geen partij blikken mee voor die tijd. (we moeten ook nog Franse eend bunkeren)
Zoals ik al melde overal kan je wel vlees krijgen, maar als je een tijdje vaart en je kan er niet aankomen of je vertrouwt het ergens niet!!
dat je kan zeggen ik pak ff een blikkie lekkere....
Ik ben een visliefhebber maar die gaat je ook de keel uithangen als je alle varianten heb gehad..
Dat Idee van "svalk" staat ons wel aan
Even een slager zoeken die zelf inblikt want de beste man slager, koopt ze ook elders in waar in Enkhuizen alle zeilers komen????
(is trouwens net verkocht en overgenomen door een ander)
Maar we hebben meer slagers, we gaan daar eens even mee verder
Dan zelf bereiden etc.. klinkt goed.
bedankt alvast maar weer
Weer een hoop leerstof