Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Wie zoekt trailer voor 28 maart (zondag)

Wie zoekt trailer voor 28 maart (zondag) 15 jan 2010 18:11 #109643

Op zaterdag 27 maart ga ik, nog even onder voorbehoud, mijn boot vanuit Maasbommel naar Woudsend brengen. Ik heb een trailerverhuurder gevonden die een trailer kan verhuren voor dat weekend, vanaf vrijdagavond tot maandagochtend.
Aangezien wij dus de trailer vrijdagavond ophalen en zaterdagavond klaar zijn is de trailer in dat geval vanaf zaterdagavond tot maandagochtend vrij. Wie zou er intresse hebben om samen te huren en kosten te delen, totaal 175 euro, dus ongeveer 9 tientjes de man ( betaal je meestal al voor 1 dag)?

Ik woon zelf in Arnhem, dus liefst wel op de route Friesland - Arnhem of omstreken.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re:Wie zoekt trailer voor 28 maart (zondag) 15 jan 2010 21:46 #109694

  • groom
  • groom's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 9204
Beste John. Wij zijn erg blij dat we in Woudsend liggen en heben derhalve geen interesse. Welke haven ga je liggen?
Heb je overvaren nog overwogen?
Zo ja waarom met de trailer?
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re:Wie zoekt trailer voor 28 maart (zondag) 16 jan 2010 11:08 #109742

Ik heb overvaren overwogen, maar zie dat niet zo zitten ( zie een paar discussies terug op dit forum). Het is mijn eerste boot en een reis door het a'dam - rijnkanaal zie ik niet zo zitten.

Aangezien de man van mijn moeder al 40 jaar vrachtwagenchauffeur is en dus uitgebreide ervaring met opleggers etc. heeft geef ik de voorkeur aan traileren. Als ik een 2e huurder voor de trailer vind ben ik dan voor rond de 150,- euro ( huur, benzine en takelen) in Woudsend. Dan kan ik daar rustig de boot optuigen en alles evenn op mijn gemak aansluiten en leren kennen...

Ik ga liggen bij Beaufort in Woudsend. Mijn boot, een waarschip 730, heeft daar altijd gelegen met de vorige eigenaar totdat die 3 jaar geleden naar Frankrijk is verhuist, toe heeft hij 2 jaar in 't meer van Geneve gelegen. De havenmeester in Woudsend kent dus de boot en heeft meegewerkt aan de uitgebreide restauratie en onderhoud. Dat leek me als beginnend waarschipper wel een fijn idee. Volgens de oude eigenaar is het ook een fijne haven en staat de havenmeester altijd met raad & daad voor je klaar.

Al met al vind ik het dus een rustiger idee om hem op de trailer te gooien, dat het wat kost maakt me niet zo heel veel uit.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.234 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl