Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Zeilers in Barcelona gezocht

Zeilers in Barcelona gezocht 16 apr 2007 14:03 #15793

  • enkie
  • enkie's Profielfoto
Deze zomer gaan mijn vriend en ik naar Barcelona op vakantie. Mijn vriend zeilt zijn hele leven al, maar heeft geen vaarbewijzen. Ikzelf kan niet zeilen en weet er ook bar en bar weinig van.
Ik wilde mijn vriend verrassen met een dagje zeilen, maar gebleken is, dat het niet meevalt om zoiets vanuit Nederland te regelen (Het daar regelen is geen optie, want het moet tenslotte een verrassing zijn!!!).

Wat ik graag zou willen, is een dag op zee. Met een zeilboot. Geen poespas, geen prullaria. Gewoon leuk op zee zijn. Maar we hebben een zeilboot met schipper nodig (vanwege gebrek aan vaarbewijzen), en dan kom je al gauw op zeiljachten (volgens mij vergelijkbaar met rolls royce's wanneer we het over auto's hebben) en omdat het een verrassing is en zowel ik als mijn vriend nog studeren, is dat onbetaalbaar.

Dus nu heb ik bedacht brutaal te zijn en oproepen op forums als deze te plaatsen, waarin ik vraag of iemand tussen 7 juli en 14 juli in Barcelona is, met een zeilboot, die bereid is twee mensen mee te nemen voor een dagje. Uiteraard tegen betaling. We zullen niemand tot last zijn, en mijn vriend zal graag een handje helpen, aangezien hij zeilen hartstikke leuk vindt.

Weet je iets, of heb je tips, zou ik ze graag van je vernemen!
Alvast bedankt!
Enkie
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.219 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl