Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: ZO KOM JE OP DIT FORUM

ZO KOM JE OP DIT FORUM 30 juni 2003 22:04 #2695

Kleine hint voor mensen die niet direct snappen hoe je aan dit forum kunt deelnemen. Je moet je kort registreren zodat je een inlognaam en wachtwoord hebt. Pas daarna kun je antwoorden op vragen die gesteld zijn.

Je gegevens worden alleen op dit forum gebruikt, als je bang bent voor misbruik van je gegevens kun je evt. je mailadres afschermen, maar dit bevordert niet de onderlinge communicatie.

Zo werkt aanmelden:

1) klik op "Registreer" (helemaal rechtsboven)
2) vul in ieder geval de verplichte velden in (inlognaam, wachtwoord, e-mailadres) verder kun je nog vanalles kwijt maar dat is optioneel, maak je er in eerste instantie niet druk om.
3) klik onderaan de registratiepagina op "OK"

Je kunt direct deelnemen aan de discussieonderwerpen. Mogelijk dat je na het inloggen naar een algemeen forumoverzicht gestuurd wordt, zoek dan even het Waarschepen forum op, foutje van het forum zelf.

Er zal je altijd worden gevraagd om je te identificeren met inlognaam/wachtwoord voordat je een antwoord kunt geven. Dat hoef je tijdens een sessie overigens maar één keer te doen. Je kunt er ook voor kiezen altijd automatisch ingelogd te worden (keuzevakje bij het inloggen).

Veel plezier, lukt het niet, mail me dan even

Marcel Wigman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.088 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl