Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Display AdvanSea S400 windmeter defect?

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 11 jan 2020 14:02 #1117122

Mijn Advansea S400 windmeter geeft alleen nog maar de spanning aan. Uiteraard eerst de gever en mastkabel nagelopen, maar geen defect kunnen vinden. Nou heb ik het display en de gever mee naar huis genomen en het geheel met een gloednieuwe mastkabel aangesloten op een 12v batterij.

Zelfde resultaat. Het display laat de spanning zien. Via de menu-knop (2 sec ingedrukt houden), zou je door allerlei menu’s moeten kunnen stappen, maar er verschijnt alleen het SPD-menu. De pijltjestoetsen doen niks. Niet in het menu en niet in de gewone stand.

N.a.v. eerdere berichten in dit forum, wil ik de bekabeling in het display nakijken. Ik heb geprobeerd om de display-behuizing te openen, maar ben gestopt om schade daaraan te voorkomen.

Heeft iemand een idee wat er met de set aan de hand zou kunnen zijn? En hoe krijg ik het display zonder schade open?
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 11 jan 2020 15:40 #1117135

Probeer hem eerst met een goede gever.
En met een goed display op de kabels op de boot.
Waar lig/woon je ongeveer, ik heb wat reservespullen liggen.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 11 jan 2020 17:01 #1117152

  • Ber
  • Ber's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 674
het ligt niet aan de display, never, zoals paradyske zegd, andere gever aansluiten, of doormeten
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 11 jan 2020 17:29 #1117159

Maar de unit heeft ook een simulatie-mode en die doet het ook niet.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 11 jan 2020 18:19 #1117168

Ber schreef :
het ligt niet aan de display, never, zoals paradyske zegd, andere gever aansluiten, of doormeten

Nee dat zegt It Paradyske niet.
It Paradyske zegt dat je zowel het display als de mastheadunit moet testen, want met deze symptomen lijkt het display stuk.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 12 jan 2020 09:51 #1117255

Dat ga ik doen.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 12 jan 2020 10:41 #1117273

Waar lig/woon je?
Mag in pb
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 12 jan 2020 12:08 #1117302

Geldrop
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 12 jan 2020 12:18 #1117304

Hmm, jammer. Niet echt in de buurt...
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Display AdvanSea S400 windmeter defect? 16 jan 2020 13:59 #1118451

Ik heb de gever op een ander display aangesloten en toen deed die het. Het blijkt dus een defect display te zijn.
Als iemand nog een tip heeft om zo’n display schadevri open te maken....
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.237 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl