Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: 37ste Schuttevaerrace! Inschrijving sluit 1 juni

37ste Schuttevaerrace! Inschrijving sluit 1 juni 11 mei 2019 20:07 #1045324

  • Jerogee
  • Jerogee's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 385
Dit bericht komt niet echt opbeurend over, maar voor de sportieven onder ons:

Schuttevaerrace schreef :
De 37ste Schuttevaerrace gaat op 28 juni van start in Stavoren. Dit jaar sluit de Schuttevaerrace haar inschrijving op 1 juni. De reden? Lees snel verder voor meer informatie.

Vervroegd sluiten inschrijving
Nu is het jullie vast niet ontgaan dat het aantal inschrijvingen de laatste jaren is gedaald. Afgelopen jaren hebben het organisatie comité en deelnemers hun best gedaan om hier verandering in te brengen. Zo is het traject verkort, heeft de bemanningspool een boost gekregen en is het evenement op verschillende manieren gepromoot via media, social media en sponsoren. Jammer genoeg heeft dit niet het resultaat opgeleverd wat we graag wilden zien en nodig hebben.

Knopen doorhakken
Er zijn momenteel zodanig weinig inschrijvingen dat wij, als comité, genoodzaakt zijn dit jaar een knoop door te hakken. De inschrijving sluit daarom op 1 juni. Als blijkt dat er dan niet minimaal 25 boten staan ingeschreven, is het niet verantwoord om de race door te laten gaan. Financieel gezien maar ook door de tijd die het kost om dit evenement te organiseren en het aantal vrijwilligers wat er tijdens de race aan meewerkt.

Wat moet je doen?
  • Heb je nog niet ingeschreven, doet dit dan zo spoedig mogelijk, ook al heb je je team nog niet helemaal compleet!
  • Probeer oude en nieuwe deelnemers te enthousiasmeren om dit jaar nog mee te doen aan de Schuttevaerrace.
  • Wil jij graag meedoen maar heb jij nog geen team? Via de bemanningspool op Facebook kan je jezelf voorstellen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.
  • Heb je de poster voorbij zien komen? Deel deze op jouw pagina, in jouw zeilvereniging/atletiekvereniging/wielrenvereniging etc. Hoe meer mensen van de race afweten hoe beter. Wil je een poster toegestuurd krijgen om op jou vereniging op te hangen email dan het adres naar secretatiaat at schuttevaerrace.nl
Hopelijk kunnen wij ook op jouw inzet rekenen! Het zou natuurlijk zonde zijn dat een evenement als De Schuttevaerrace door te weinig deelnemers niet meer georganiseerd kan worden. Wij hebben er heel veel zin maar kunnen met de huidige aantallen niet meer op verantwoorde wijze verder. Vandaar deze noodzakelijke deadline.

We hopen elkaar weer te treffen op het Wad!
INSCHRIJVEN SCHUTTEVAERRACE 2019
HEB JIJ MOEITE JOUW TEAM COMPLEET TE MAKEN? BEMANNINGSPOOL SCHUTTEVAERRACE 2019
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.204 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl