Geen evenementen

Welkom, Gasten

Onderwerp: Bouwmeester verovert koppositie op WK Laser Radial

Bouwmeester verovert koppositie op WK Laser Radial 26 feb 2020 12:01 #1130113

"Marit Bouwmeester heeft op de WK zeilen de koppositie veroverd in de Laser Radial-klasse. De regerend olympisch kampioene won woensdag al haar races in Melbourne.

De 31-jarige Bouwmeester kwam in de vierde, vijfde én zesde race van deze week als eerste binnen, waardoor ze de Deense Anne-Marie Rindom van de eerste plek in het klassement stootte."

Ongewoon lekker zeilen
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Bouwmeester verovert koppositie op WK Laser Radial 27 feb 2020 11:15 #1130419

Het blijft een listig spelletje

Bouwmeester heeft haar koppositie dan wel behouden, maar de omstandigheden waren donderdag kennelijk dermate lastig dat de uitslagen van de drie races weinig constant waren: 1e, 24e en 10e.

"Ik had een lastige dag met een aantal ongelukkige beslissingen. De eerste race heb ik dominant gevaren en gewonnen, maar in race twee en drie had ik meer moeite"

Bouwmeester verovert koppositie op WK Laser Radial 28 feb 2020 11:19 #1130763

Bleef tot het eind listig dus, maar Marit Bouwmeester heeft vrijdag de wereldtitel zeilen in de Laser Radial-klasse veroverd en Maxime Jonker won zilver. Sowieso veel NL in de top 10