Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 30 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2020
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Fotoboek nieuwe stijl

Fotoboek nieuwe stijl 21 apr 2008 11:17 #31247

  • Delphi32
  • Delphi32's Profielfoto
  • Offline
  • Admin
  • Berichten: 17477
Beste mensen,

De laatste tijd liep het niet zo best met de fotowedstrijden. Het aantal inzendingen was zeker OK, maar het bleek toch erg moeilijk om elke maand weer een nieuw thema te verzinnen. Ook was de prijzenpot niet echt super gevuld.

Wat ons betreft was dat voldoende reden om de fotowedstrijden te stoppen. We zien echter ook dat het leuk is om op een centrale plek je mooiste foto's te showen, en dat willen we zo houden.

Vandaar dat de Fotowedstrijden-afdeling vanaf vandaag omgetoverd wordt tot Fotoboek. Iedereen die het leuk vindt om hier zijn of haar foto's te plaatsen is welkom. Een paar regeltjes:

- foto's moeten natuurlijk wel rechtenvrij zijn, of je moet zelf de rechten hebben;
- formaat graag max 640x480;
- reageren op elkaars foto's is toegestaan, mits het niet te (zeil-)technisch wordt; wordt het dat wel dan splitsen we de discussie af naar de algemene secties;
- links naar Youtube-filmpjes zijn toegestaan

Maar het belangrijkste is dat we hier gewoon kunnen genieten van de mooiste plaatjes en filmpjes en de verhalen erachter!

PS voor mensen die het als een schok ervaren dat de fotowedstrijden er niet meer is heb ik een Feedback-topic geopend waarin je je mening of suggestie kwijt kunt.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.203 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl