Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Aangeboden: Opstapper zomer 2010 met diploma's

Aangeboden: Opstapper zomer 2010 met diploma's 06 apr 2010 19:22 #122371

  • Roijcm
  • Roijcm's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 2
Mijn naam is Cas, een 22 jarige student woonachtig in Brabant. De afgelopen jaren heb ik altijd de mogelijkheid gehad om te kunnen varen in de zomer. Omdat mijn boot deze zomer op het droge blijft i.v.m. groot onderhoud is dat helaas niet mogelijk. Dus ik dacht, waarom niet opstappen?!

Mijn ervaring is breed. Al mijn gehele leven ben ik op het water te vinden. Van zeilen en windsurfen tot de beroepsvaart. Wedstrijdzeil ervaring in verschillende bootjes zoals, splash, laser, catamaran, 49er, j-22 etc. Mijn ouders zijn altijd in het bezit geweest van een zeilboot. De laatste jaren heb ik echter vooral zelf schepen gehuurd, van een fox 22 tot een bavaria 34 afgelopen zomer. Persoonlijk ben ik in het bezit van een houten draak met opbouw uit 1942.
Ook in het bezit van verschillende diploma's, de belangrijkste zijn marcom-a en een geldige vaarbevoegdheid alle schepen (maritiem officier zeevaart). Vaargebied met zeilboten is Noordzee, Waddenzee, het kanaal en de Baltic. Ervaring als schipper is Noordzee, Waddenzee en de binnenwateren.
Ervaring met beroepsvaart Noordzee, het kanaal, Baltic, golf van Biskaje, Atlantic en middellandse zee. Ik heb echter maar een jaar gevaren, na het afronden van mijn studie aan de zeevaartschool ben ik iets geheel anders gaan doen (bedrijfskunde). De pleziervaart blijft echter trekken en ook dit jaar zou ik graag een mooi tochtje maken.

Mocht u iemand nodig hebben deze zomer (in juli of augustus) voor een periode van ongeveer een dag of 10, ik zou graag met u meevaren. Mijn voorkeur gaat uit naar varen op zee, ik kan u hier ook in begeleiden. Mogelijk kan ik u iets bijbrengen over kustnavigatie of andere nautische vaardigheden.

Mijn andere interesses zijn motoren en muziek. Ik rook overigens niet.

Mocht u verdere vragen hebben, mijn mail is als het goed is te vinden in mijn profiel.

Mogelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Cas.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re:Aangeboden: Opstapper zomer 2010 met diploma's 08 apr 2010 08:09 #122705

  • rein22
  • rein22's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 2
Beste Cas,

Net voor het einde van het seizoen heb ik met mijn vrouw een Sturgeon 22 gekocht. Vanwege mijn beperkte zeil-ervaring ben ik voorlopig aangewezen op minimaal 1 ervaren bemanningslid. Daarbij gaat het mij in eerste instantie niet om een langere reis, maar gezien je eigen boot op het droge ligt, dacht ik: misschien heb je wel zin af en toe een weekend of weekenddag mee te varen. Ook heb ik begin juli een week vrij, maar een zeereis lijkt me -nu nog- wat teveel van het goede. Mijn boot ligt aan de Grevelingen, maar ik woon zelf in Tilburg, dus je zou altijd met me mee kunnen rijden.
Ik hoor het wel,
Groet
Reinier
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re:Aangeboden: Opstapper zomer 2010 met diploma's 08 apr 2010 13:48 #122784

  • Roijcm
  • Roijcm's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 2
Beste Reinier,

Grappig bootje die Sturgeon! Je idee spreekt me wel aan. Toevallig was onze ligplaats ook altijd aan de grevelingen (bruinisse). Als ik ga windsurfen is het ook altijd daar, in mijn ogen het mooiste meer van Nederland!
Misschien leuk om binnenkort een zondag te prikken en een rondje te varen?

Groeten Cas.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.262 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl