Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Waarschipper zoekt opstapper ( ligplaats Woudsend)

Waarschipper zoekt opstapper ( ligplaats Woudsend) 21 apr 2010 07:05 #124901

Sinds deze winter ben ik de trotse eigenaar van een waarschip 730 welke inmiddels in Woudsend ligt. De boot is al 30 jaar oud en dus geen superluxe klinisch plastic, maar degelijk en sober hout. De zeileigenschappen zijn verder prima.

Ikzelf ben 45 en getrouwd maar mijn vrouw heeft door haar werk niet altijd tijd om mee te gaan in het weekeinde dus een enthousiaste opstapper is van harte welkom. Doordat ik standaard elke maandag vrij ben heb ik ook iets meer tijd voor een langer tochtje in de weekeinde, maar op zondagavond terug is ook best bespreekbaar. Mijn ervaring is opgedaan door een paar keer per jaar een kajuitjachtje of valkje te huren afgelopen 10 jaar. Ik heb dus een paar Ijsselmeertochten gedaan en kan best zeilen maar ben geen ervaren zeebonk. Opstappers met dezelfde, minder of meer kennis: jullie zijn allemaal van harte welkom.

Ikzelf zoek liever de rust op dan dat ik in de drukste haven ga liggen, maar even een terrasje pakken na het zeilen is ook leuk. De combinatie van rust en friesland is wat het vopor mij leuk maakt. Ik neem graag een gitaar mee dus medemuzikanten hebben een streepje voor! Wellicht kan mijn waarschip tot bluesboat gedoopt worden...

Foto's van de boot:
www.flickr.com/photos/46822256...57623788382948/show/
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.205 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl