Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Gezellige opstapster gezocht

Gezellige opstapster gezocht 26 juli 2010 12:26 #139056

  • JeanE
  • JeanE's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 3
Omdat ik door omstandigheden mijn zeilmaatje voor augustus moet missen ben ik op zoek naar een gezellige opstapster. Waarom een opstapster (v)? Gewoon omdat ik dat gezelliger aan boord vind.

Ik zeil -welliswaar met tussenpozes- al vanaf m'n jeugd. Destijds op de Maas en nu al jaren vaar ik het liefst IJsselmeer (mijn bootje ligt in Heeg, Friesland). Twee jaar geleden ook een tocht op het Wad gemaakt wat me uitstekend beviel. Door tijdgebrek is dat er sindsdien echter niet meer van gekomen.

Ik heb een Maxi 68 (zie: www.maxisidorna.se). Hoewel het dus een niet zo heel groot bootje is, is ze van binnen ontzettend ruim vanwege het bakdek. Ze is stevig gebouwd, perfect onderhouden. Kan dus nogal wat hebben. Hoewel ik alle noodzakelijke navigatie electronika aan boord heb, navigeer ik het liefst op de ouderwetse manier: kaart, kompas en log.

Wat mezelf betreft: ik ben een goed geconserveerde vijftiger:), romantische ziel (liever een petroleumlampje dan een halogeenspotje), wat dominant en eigenwijs van aard maar ook relativerend, gevoel voor humor, rustig en serieus maar niet saai, heb WO opleiding en overeenkomstige baan, hou van muziek (aktief en passief). Speel gitaar die altijd mee gaat aan boord.

Ik zoek dus een zeilmaatje voor -liefst een wat langere- periode in augustus. Ik heb geen ervaring met opstappers maar ik denk dat het verstandig is eerst te beginnen met een of twee dagen om te zien of we elkaar een beetje liggen.

Het gaat me daarbij niet puur en alleen om het zeilen zelf maar ook om alles daarom heen (gezelligheid, haventjes, enz).

Heb je interesse dan hoor ik dat graag!

Zeilersgroet,

Jean
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.252 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl