Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Stel biedt zich aan voor wegbrengen (of ophalen) boot

Stel biedt zich aan voor wegbrengen (of ophalen) boot 08 juni 2008 07:44 #33937

Zin om deze zomer te zeilen in een ander vaargebied, maar ontbreekt het u aan de tijd voor de reis er naar toe? Eventueel willen wij uw boot wel overzeilen.

Wij zijn een jong stel (32 & 28 jaar) en hebben veel zeilervaring. Hij deed zeevaartschool voor de zeilende beroepsvaart en voer o.a. de ARC-race mee naar St. Lucia (Caribische gebied). Daarna deed hij diverse delivery’s. Zij is geboren en getogen in verschillende bootjes in Friesland en geeft o.a. les bij een zeezeilschool in Harlingen op een Centurion 41. Samen varen we veel op het Wad met onze Fellowship 27, maar het kriebelt. We zouden het leuk vinden om een goed uitgerust schip naar ScandinaviĆ« of Denemarken te brengen. Maar de andere kant op (Engeland, Frankrijk) mag ook. Belangstelling? Bel of mail eens: 06 18554095 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.274 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl