Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Weet iemand nog een plekje voor mij voor 24-uurs?

Weet iemand nog een plekje voor mij voor 24-uurs? 12 aug 2008 17:42 #39368

Beste allemaal,

Het is wat last-minute, maar ik zou heel graag nog met de 24-uurs meevaren. Ik heb vorig jaar meegevaren met een meiden-boot, dit was geweldig. De boot is dit jaar helaas al vol met de vaste wedstrijdbemanning.

Over mij: 34 jaar, ik heb een paar jaar zeilervaring, zeil geregeld solo over het IJsselmeer met m'n 20 foot kajuitbootje. Heb van de zomer ook in Turkije gevaren en dus vorig jaar 24-uurs. Voor 12 september staat de single-handed IJsselmeer op het programma. Heb nog geen Wadden-praktijk-ervaring (maar ben geen watje, hooguit als het boven wind 6 wordt), maar wel in bezit van Vaarbewijs I en II, Theoretische Kustnavigatie, Marifoon Basis en een flinke dosis enthousiasme. Kan in principe prima alleen of samen met iemand wacht houden en varen.

Op zoek naar een gezellige boot (meiden-boot zou helemaal super zijn, maar hoeft natuurlijk niet), met verantwoorde zeilers (en niet perse mensen die bij eerste levensbehoefte aan bier denken, dat komt daarna wel ;-), wedstrijd of toertocht maakt niet uit, maar vind het wel belangrijk dat we het samen veilig en succesvol varen.

Wie oh wie weet nog een plekje voor mij? Ik ben nog een aantal dagen vakantie volgende week en die week daarop, dus kan komen kennismaken rond het IJsselmeer.

Je kunt mij ook mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.233 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl