Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Richting Middellandse Zee

Richting Middellandse Zee 08 jan 2017 21:23 #798493

  • Rob1959
  • Rob1959's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 7
Hallo,

Afgelopen jaar met verschillende opstappers 5 weken naar de Kanaaleilanden geweest. Goed bevallen. Komend jaar wil ik verder. Vertrek is op 20 mei en vervolgens zeil ik in etappes van twee en drie weken naar de Middellandse Zee. Waarschijnlijk eindig ik in Torrevieja waar de boot overwintert. Maar het blijft zeilen dus plannen kunnen veranderen...
Ik heb inmiddels al de nodige mensen die meezeilen maar ik heb het nog niet helemaal rond.
Voor de geïnteresseerden: de boot is een Bavaria 38 met drie hutten. Ik wil met maximaal 2 opstappers zeilen dus je hebt je eigen hut.
Er is nog ruimte op de volgende trajecten:
Cherbourg - Brest van 03 juni tot 17 juni. Mooie trip langs de Kanaaleilanden. (Goede treinverbindingen om daar te komen en weer terug).
Voor de oversteek naar La Coruna derde en vierde week juni heb ik al iemand maar het zeilt lekkerder met een derde man/vrouw.
Porto- Lissabon periode eind juli half augustus. Ik heb voor deze trip 3 weken uitgetrokken maar als twee weken beter uitkomt is dat geen probleem. Blijf ik een week in Lissabon tot de volgende komen. Geen straf ...
In september is er nog ruimte op de etappes van Faro naar Malaga en van Malaga naar Torrevieja. Dat is nog ver weg.

Ervaring is meegenomen maar hoeft niet. (Wel voor de golf van Biskaje) Zeilen doen we in overleg. Ik ben op reis en heb alle tijd en wil liefst ook dingen zien onderweg. Maar als je juist veel wilt zeilen kan dat ook. Zoals gezegd: in onderling overleg.

Ik vraag een bijdrage in de kosten van 50 euro per dag. Dat is voor eten/drinken aan boord, diesel, havengelden etc. Vast bedrag is makkelijker dan steeds verrekenen en zo weet je precies waar je aan toe bent.

Je kunt reageren via een PB of rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet,

Rob
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.252 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl