Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Zin om te zeilen in aug/sep rond Griekenland?

Zin om te zeilen in aug/sep rond Griekenland? 27 juni 2018 19:43 #955505

  • pauluz
  • pauluz's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 1
Zin om mee te zeilen in periode eind augustus / begin september in Flottielje verband rond de Griekse eilanden? Twee heren (veertigers) uit omgeving Gouda zoeken 2 tot 4 zeilers / zeilsters om gezamenlijk een kajuitjacht te huren voor een week. Zeilroute, periode, vlucht etc. kunnen we samen bespreken. Enige zeilervaring is wel gewenst.
Een korte intro over onze zeilervaring:
Beide hebben we ruime zeil ervaring. De een sinds ongeveer zijn 19de, in eerste instantie op scouting vletten. Op een gegeven ogenblik ga je weer verder kijken en is hij met kajuitzeilen gestart.
Een aantal cursussen gevolgd en daar. Diverse zeiltochten gemaakt. Op een gegeven ogenblik ben ik samen met Hans, een goede vriend van me, ook een Bavaria 31 gaan huren op het IJsselmeer. We hebben inmiddels zo’n vijf keer over het IJsselmeer gezeild tijdens een lang weekend, met vriend(inn)en. En nu willen wij onze ervaring uit breiden naar de Griekse wateren.

Interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet, Hans en Paul
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.222 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl