Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Opstapper aangeboden, wie kan mij helpen? :) :)

Opstapper aangeboden, wie kan mij helpen? :) :) 17 juni 2019 10:46 #1055615

  • Leander
  • Leander's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 1
Hey!

Ik ben helemaal nieuw op dit forum en ben heel erg geïnteresseerd in het zeilen! 1 probleem, ik heb geen zeilboot en ik kan (nog) niet zeilen ;) :P

Ben mijn hele leven al op het water te vinden en heb ook meerdere motorboten gehad, echter ben ik nu veel meer geïnteresseerd in het zeilen en wil via dit forum dus graag kijken of er mensen zijn die wel eens iemand mee willen nemen op een zeiltocht!

Ik ben erg flexibel qua tijden en dagen, ik ben woonachtig in Zaandam en bereid om ergens in Noord Holland op te stappen of eventueel in Flevoland. Ik zou graag mee willen voor dagtourtjes of eventueel weekend tourtjes!

Ik wil me graag verdiepen in het zeilen zelf en in de materialen, het maakt me dus helemaal niet uit wat voor boot je hebt! :)

Ik ben echt een amateur en heb nog nooit gezeild, wel heb ik me al verdiept in het zeilen en wet dus een beetje op papier hoe het werkt. Wel ben ik snel lerend en heel erg leergierig! :)

Dus heb jij of ken jij iemand met een zeilboot in Noord-Holland die graag een keer iemand mee wilt nemen om de kneepjes van het vak te leren en om gewoon een gezellige dag te hebben met een hapje en een drankje? let me know in een persoonlijk berichtje! Stel eventueel vragen en ik beantwoord ze met liefde! :)

Over mezelf: Ik ben een avontuurlijke jongeman van 31 jaar oud die zich al zijn hele leven het liefst op of vlakbij het water bevind. Ik ben opgegroeid in de Zaanstreek en momenteel woonachtig in Zaandam. Ik hou van reizen en ben avontuurlijk ingesteld. Maak niet zo snel een probleem ergens van en hou van uitdagingen!

Alvast bedankt en wellicht tot snel!
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.191 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl