Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Opstappers gezocht 5-15 Juli Amsterdam - Brest

Opstappers gezocht 5-15 Juli Amsterdam - Brest 19 juni 2020 19:00 #1176274

  • samvh
  • samvh's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 326
Op korte termijn zoek ik 2 opstappers om naar Brest te varen, ongeveer vanaf het weekeinde van 5 Juli. Tot Cherbourg varen we ineens door, daarna gaat het rustiger aan in dagtochten naar Brest. Dus ook voldoende gelegenheid voor uitstapjes en oesters.

Het schip is een robuuste 44ft aluminium Koopmans, zeer comfortabel varend op zee, volledig uitgerust voor groot water. Opstappers hebben een eigen hut. De schipper is ervaren en heeft een RYA Yachtmaster Offshore certificaat.

Van de opstappers wordt verwacht dat ze kunnen meedraaien in de wachten in de eerste dagen, dus zelfstandig uitkijk houden en besluiten over koerscorrecties. Ervaring op zee en nachtpassages zijn gewenst.

Variable kosten eten, drinken, diesel en mogelijk havengeld (we ankeren bij voorkeur) worden uit een gezamenlijke pot betaald. Reiskosten zijn voor eigen rekening.
Bijlagen:
Laatst bewerkt: 19 juni 2020 19:03 door samvh.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Opstappers gezocht 5-15 Juli Amsterdam - Brest 21 juni 2020 13:26 #1176835

Topic gemodereerd. De bedoeling van opstappers aangeboden / gevraagd is bedoeld om mensen met elkaar in contact te brengen. De kapitein is baas op zijn eigen schip, en bepaald de voorwaarden. De discussie die regelmatig volgt, draagt niet bij aan het doel van deze rubriek. Vandaar dat we niet ter zake doende reacties hebben verwijderd. Na overleg met het moderator team hebben we besloten om deze rubriek binnenkort net als de advertentierubriek, vooraf te modereren. We willen geen enkele discussie op zf afkappen of verbieden. Maar dan wel in een juiste rubriek. Deze rubriek is bedoeld om elkaar te vinden. We hopen op jullie begrip in deze.
Steef (Team Zeilersforum.nl)
Bavaria 370 caribic "Sea Force One".
A gentleman never sails upwind!
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.237 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl