Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Opstapper(s) gezocht/aangeboden

Opstapper(s) gezocht/aangeboden 22 juli 2020 12:10 #1187358

Graag wil ik jullie aan Marieke voorstellen.
Marieke is een Aldebaran 815 van 42 jaar jong en gebouwd in Lemmer bij Jachtwerf Starreveld. Ze is een uniek zeiljacht waarvan er slechts 104 van zijn gebouwd in vele verschillende uitvoeringen.
Ze is een overnaadse S-spant in polyester en ontworpen om op de Friese meren en IJsselmeer/Waddenzee te zeilen. Ze is een makkelijke zeilster en voelt zich het best bij windkracht 3 a 4, alhoewel ze ook de 6 prima aankan.

Door omstandigheden heeft Marieke de laatste jaren weinig gevaren en niet kunnen zeilen. Toch zit ze te springen om weer eens de meren op te gaan en lekker de wind in de zeilen te voelen.
Daarom is ze op zoek naar opstapper(s). Het maakt niet uit wie je bent. Man of vrouw, oud of jong, wel of geen ervaring, het maakt allemaal niet uit. Zolang je maar met haar wilt varen en zeilen, en in een ongedwongen sfeer wilt genieten van wat ze allemaal te bieden heeft.
De ligplaats, en dus opstapplaats is St. Nicolaasga, aan het Tjeukemeer in de provincie Fryslan.

En wie schrijft dit stuk?
Mijn naam is Ruben en ben sinds 5 jaar eigenaar van Marieke.
Ik ben 41 jaar, woonachtig in het noorden van de provincie Groningen en werkzaam als leidinggevende bij een overheidsinstelling.
Ik heb destijds de boot gekocht in een redelijk erbarmelijke staat. Na veel geklust en opgeknapt te hebben was het tijd om te leren zeilen. Ik heb mezelf het zeilen aangeleerd met hulp van vrienden met eenzelfde boot. Ik zal mezelf niet als volleerd zeiler omschrijven maar heb inmiddels wel de nodige ervaring opgedaan.
Helaas is het de laatste jaren er niet van gekomen om te zeilen, want Marieke heeft toch wel een tweekoppige bemanning nodig wil je niet teveel risico nemen en schade of erger voorkomen.
Vandaar ook mijn vraag of er iemand is die eens een dag of een avond samen met mij wil zeilen.

Tevens wil ik mij aanbieden als opstapper in dezelfde setting. Ik heb ervaring in het zeilen maar ben geen wedstrijdzeiler die tot de pijngrens gaat. Ik zeil voor mijn plezier en ontspanning.
Dus mocht er iemand in het noorden van het land zijn die ook wel eens een opstapper zoekt, of zelf wil opstappen, stuur dan een berichtje!!
Bijlagen:
Aldebaran 815
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.367 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl