Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Opstappers aangeboden, eendaags of meerdaags

Opstappers aangeboden, eendaags of meerdaags 24 juli 2020 11:10 #1187929

  • KoFra
  • KoFra's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 1
Beste Zeilers,

Mogen wij bij een zeiler opstappen?

Wij zijn een enthousiast stel wonend in Den Haag die heel graag met vrienden en bekende gaan zeilen. We hebben zelf een 470 waar ik al mijn hele leven op zeil en mijn vriendin sinds ze mij kent. Regelmatig zeilen we mee met bekende op grotere zeiljachten en dit vinden we allebei helemaal te gek! We zouden meteen een boot willen kopen, maar eerst meer ervaring op doen lijkt ons wijzer :). Verder qua ervaring ben ik het Klein Vaarbewijs aan het halen en nemen we een hoop enthousiasme en leervermogen mee!

Als zeilers in Scheveningen bemanning nodig hebben dan zijn we heel flexibel en zouden we vaak kunnen gaan. De rest van het land kunnen we ook bereizen, maar dat vergt iets meer planning. Eendaags of meerdaags maakt ons niet uit, wel even regelen met de baas natuurlijk. Bijvoorbeeld als zeilers bemanning nodig hebben voor een midweek in september of oktober dan zou dat kunnen.

Ik ben 31 jaar werk als stedenbouwkundige en mijn vriendin 35 werk architect/stedenbouwkundige, ze is Italiaans en we kunnen allebei goed koken (handig voor meerdaagse trips). Hobby's, fietsvakanties, wandelvakanties, zeilen, klussen aan huis, kitesurfen, surfen, wielrennen en nog veel meer leuke dingen.

Lijkt het je wat, stuur me een Persoonlijk Bericht en we zijn klaar om op te stappen en te helpen.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.338 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl