Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Zuid Groenland aug/sept 2021

Zuid Groenland aug/sept 2021 08 mrt 2021 10:09 #1260450

  • samvh
  • samvh's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 325
Als de covid regels het tzt toestaan, vaar ik augustus naar Zuid Groenland, om daar een groep klimmers te begeleiden in het Tasermiut Fjord. De klimmers varen zelf niet mee op heen- en terugreis, zodat er plek is voor max 4 avontuurlijke opstappers om mee te varen.
Bedoeling is om rond 1 Augustus uit Stornoway (Buiten Hebriden) te vertrekken, en 14 Aug aan te komen in Qagortoq (Julianehab). Daar zouden de opstappers van boord gaan om plaats te maken voor de klimmers, die een maand lang gaan klimmen. De opstappers zouden dan zelf kunnen gaan hiken of kayakken in die tijd, om half september weer aan te monsteren voor de terugtocht naar Amsterdam. Die gaat over Schotland of Zuid Engeland, en zal een 2-3 weken duren. Dit is dus geen simpele zeilreis, maar meer iets voor mensen die altijd al iets wilden ondernemen in die regio.


Ik vaar met een co-schipper, de opstappers draaien wel mee met wachten maar hebben altijd een schipper als back-up. Zeezeilervaring is wel gewenst, maar vooral uit bescherming voor jezelf mbt zeeziekte e.d.. Er zijn geen extra kosten aan verbonden behalve dat we de verbruikskosten samen delen. Dus eten en drinken, diesel en havengelden. Afhankelijk van de standaard die je aan het eten stelt komt dat neer op 25-35€/pp/pd. Reiskosten zijn voor eigen rekening.
Op de FB pagina GroteJanne kan je iets lezen over schip en schipper en eerdere reizen.
Bijlagen:
Discussie gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.341 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl