Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Gezocht: opstapplek Kopenhagen -> Nederland

Gezocht: opstapplek Kopenhagen -> Nederland 29 juli 2021 19:40 #1309630

Hallo allemaal,
Mijn vriendin gaat werken in Kopenhagen, en ik moet terug naar Nederland. We gaan samen heen met de camper, maar die blijft achter in Kopenhagen. Zeilend terug is natuurlijk het leukst, dus vandaar de vraag of ik met iemand mee terug kan vanaf Kopenhagen naar Nederland, startend uit (omgeving) Kopenhagen ergens in de eerste helft van september (datum flexibel).
Over mezelf: Veel kiel- en zwaardboot ervaring (Valk, Lelievlet, Schakel) en een beetje zeezeil-ervaring (1.5 keer Lauwersoog - > Oostzee in dagtochten) op een Koopmans 36, maar dat is al een jaar of 8 terug. Verder ben ik 27 en aan het afstuderen. Ik doe werktuigbouwkunde, en steek graag de handen uit de mouwen. De financiën komen we wel uit.
Het zou mooi zijn als ik m’n kitesurf gear mee zou kunnen nemen aan boord, anders gaan ze gewoon met de post terug (ongeveer pakket van 1.40 x 30 x 40). Wil je meer van me weten of heb je een kooi voor me? Ik hoor het graag!
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.247 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl