Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: !Opstappers gezocht - Cartagena ~ A Coruna - juni!

!Opstappers gezocht - Cartagena ~ A Coruna - juni! 13 apr 2022 02:03 #1383661

  • RDeinum
  • RDeinum's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 23
Hallo,

Wij zijn Ruben (26) & Mirthe (23) en hebben sinds kort een catamaran Prout Snowgoose 37ft Elite gekocht in Spanje. Wij willen deze graag in juni overzeilen naar Nederland. Voor het deel van Cartagena naar A Coruna zoeken wij 1 √° 2 personen die met ons mee willen gaan.

Wij zoeken personen met zee zeilervaring en het liefst iemand die ook op deze route bekend is. (Geen must) Wij zoeken enthousiaste en avontuurlijke personen die deze ervaring wil meemaken of wil herbeleven. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt.

Wij willen vertrekken tussen 5 en 7 juni en verwachten op 17 of 18 juni aan te komen in A Coruna. De bedoeling is dat we zoveel als mogelijk zeiluren achter elkaar maken. In die zin zal de reis lekker sportief en intensief zijn. Wij zorgen ervoor dat onkosten die gemaakt worden vergoed worden. Hierbij moet je denken aan de reis van en naar huis en het eten en drinken aan boord.

Mocht je interesse hebben en/of extra vragen hebben, schroom dan niet en stuur ons een privébericht. Wij komen graag met jou in contact!

Met vriendelijke groeten,

Ruben & Mirthe
Discussie gesloten.

!Opstappers gezocht - Cartagena ~ A Coruna - juni! 10 mei 2022 19:05 #1389960

Dag Ruben, ik zou graag bij jou en Mirthe opstappen voor de trip Cartagena A Coruna. Ik heb ruime ervaring op het IJsselmeer, de Wadden en de Noordzee, onder andere uit 34 jaar marine en een aantal trips op de Urania, het zeilend opleidingsschip van de marine. In La Coruna kwam ik ooit aan met Hr Ms Van der Zaan, maar dat was in 1993. Op de Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer deed ik negen keer mee aan de 24 uursrace van Medemblijk, dus ik weet wel wat zeezeilen bij nacht is. Voor Defensie mocht ik vijf keer meedoen aan de militaire wereldkampioenschappen zeilen in Den Helder, Karlskrona, Kopenhagen, San Diego en Vancouver. Op 27 april dit jaar ben ik 60 jaar jong geworden en sinds 1 mei heb ik weer tijd om te gaan zeilen, tot 1 september. Ik zou het fijn vinden als mijn zwager Mark ook mee zou mogen zeilen. Hij is 68 jaar jong, maar niet te meer te houden nadat we vorig jaar een weekend zeilden op een 33 ft jacht. Bovendien wordt het wachtsssyteem zo wat beter vol te houden. Lees graag van je, groetjes, Marten Meijer
Marten Meijer
Discussie gesloten.

!Opstappers gezocht - Cartagena ~ A Coruna - juni! 30 mei 2022 10:44 #1395421

  • RDeinum
  • RDeinum's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 23
Na meerdere aanmeldingen en vele gesprekken, zijn wij voorzien van 2 opstappers.

Er kan een slotje geplaatst worden op deze uitvraag.
Discussie gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.104 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl