Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht je overbodige artikelen aanbieden kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld of deze aan de Huisregels voldoet!

Advertenties worden alleen geplaatst met vermelding van een vraagprijs. Controleer dus even of er een vraagprijs in je advertentie staat, voor je op Opslaan klikt. Na opslaan dus graag even geduld tot een moderator het bericht heeft beoordeeld.

Onderwerp: Huisregels te koop aangeboden

Huisregels te koop aangeboden 02 okt 2006 13:01 #9781

  • jero
  • jero's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 562
Huisregels "te koop aangeboden"


1. Commerciële berichten en het drijven van handel of verhuur is niet toegestaan. Deze berichten zullen worden verwijderd.
Bij herhaaldelijk gebruik kan dit leiden tot verwijderen van het gebruikersaccount.

2. Het onderwerp van de advertentie moet een korte en duidelijk omschrijving bevatten van hetgeen je aanbiedt. Advertenties, die uitsluitend een link bevatten naar marktplaats.nl worden niet toegestaan.

3. De (vraag)prijs moet in het onderwerp of het bericht genoemd worden. Oproepen om te bieden is niet toegestaan (t.e.a.b. dus ook niet), evenmin als het alleen vermelden van een link naar een andere verkoopsite, zonder de prijs te noemen.

4. Er mogen enkel watersport gerelateerde artikelen te koop worden aangeboden. De aanbieder dient rechtmatig eigenaar van het aangeboden artikel te zijn.

5. Reageer alleen op een advertentie als je serieus geïnteresseerd bent. Alleen berichten die rechtstreeks met de verkoop te maken hebben zullen worden goedgekeurd.

6. Onderhandelen over de prijs is niet toegestaan op het forum. Dit kun je doen per e-mail of door een PB te sturen.

7. De aanbieder bepaalt wie de nieuwe eigenaar van het artikel is. De aanbieder zal ook zorgen voor een correcte afhandeling van de verkoop.

8. De aanbieder dient te laten weten dat het artikel verkocht is door een reactie in het topic, of door een melding aan de moderators. De advertentie zal dan door de moderators van het forum op slot worden gezet. Gesloten topics worden periodiek door de moderators verwijderd.

9. Het is niet toegestaan je advertentie bovenaan de lijst te plaatsen door een reply te posten op je eigen advertentie. Uiteraard kunnen wijzigingen in de vorm van prijsaanpassing o.i.d. wel worden gedaan.

10. De eerste die zich voor de vraagprijs meldt bij de verkoper heeft het recht op de aankoop.
Het tegen elkaar uitspelen van bieders is niet toegestaan.
Gouden regel hierin is: vraagprijs is verkoopprijs.

11. Alle advertenties en betalingen geschieden geheel op eigen risico.
Zeilersforum.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, gebreken, incomplete leveringen, foutieve betalingen, of enige andere vorm van onjuiste afhandeling van de verkoop/aankoop.

12. Gevallen van fraude worden niet gedoogd. Er zal in geval van fraude aangifte worden gedaan bij de politie.

13. De marktplaats is een extra service voor de leden van Zeilersforum.nl, het is niet de bedoeling dat mensen alleen daarvoor langskomen en met een verkooptopic hier beginnen.

Tips

1. Vermeld waar het artikel afgehaald kan worden, zodat potentiële kopers kunnen beoordelen of het de moeite waard is om te reageren. (bijvoorbeeld in verband met afstanden)

2. Vermeld duidelijk je contactgegevens in je profiel zodat potentiële kopers makkelijk contact met je op kunnen nemen. Zet geen email adres of telefoonnummer in je aanbieding ivm privacy.

3. Een foto toevoegen aan de advertentie bevordert in de meeste gevallen de verkoop.


Veel verkoopplezier.
Groeten,
Jeroen

www.boothi-tech.nl
Laatst bewerkt: 25 juli 2022 13:58 door ErikSnel.
Discussie gesloten.

Re: Huisregels te koop aangeboden 06 aug 2012 19:32 #307326

  • Baines
  • Baines's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker is geblokkeerd
  • Berichten: 4777
Zonder aanzien des persoons en in 't algemeen gesproken: er komen op de advertentie's zo af en toe reactie's binnen die niet in relatie staan met de items welke te koop wordt aangeboden.

Op zich niet erg als dit zou gebeuren in het ongemodereerde gedeelte van het forum (daar hebben de mod's een reactie-verplaats-mogelijkheid toe) maar alhier in de marktplaatssectie van het forum worden niet terzake doende reactie's afgewezen. Dit afwijzen kost veel moeite omdat hierover ook weer een aparte correspondentie over bestaat.

Voor de duidelijkheid: iedere reactie die hier in de marktplaats-sectie op een willekeurige advertentie wordt aangemaakt wordt eerst geparkeerd en moet geaccordeerd worden voordat hij zichtbaar is.

Het verzoek aan allen voor nu en in de toekomst indien je in een advertentie bent geïnteresseerd: vraag de plaatser van de advertentie vooral de hemd van het lijf (eventueel via PB) maar vraag jezelf bij het aanmaken van je publiekelijke reactie vooral even af in welke hoedanigheid je naar de verkoper reageert. Als geïnteresseerde in het item is alles prima. Voor overige zaken die niets met de direkte verkoop van het item te maken hebben is de rest van het forum de aangewezen weg.

Dank namens de mod's!
Laatst bewerkt: 06 aug 2012 19:58 door Baines. Reden: tikfout
Discussie gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.093 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl