Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Grote Gele Palen op het IJsselmeer???

Grote Gele Palen op het IJsselmeer??? 22 nov 2005 22:33 #6813

Beste TV,

ik heb altijd begrepen dat die palen meetpalen zijn. Wat ze precies meten weet ik niet, mischien regen, vervuiling, of het aantal rolmopsen per m2, maar ze staan er wel. Of er meer staan dan jij aangeeft weet ik niet, kijk op de kaart zou ik zo zeggen want ze staan er wel op. Ze geven op zich geen route aan maar als jij ze wilt gebruiken als way-point of om er rondje omheen wilt varen ga gerust je gang.
Hedzer
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re: Grote Gele Palen op het IJsselmeer??? 28 nov 2005 23:09 #6833

volgens mij staan ze wel op de kaart, twee rondjes naast elkaar wit met zwart. Als je de boeienlijn stavoren-lemmer neemt welke pal oost gaat en je kijkt onder de ruimte tussen de 4e-5e of 5e-6e boei dan moet het symbooltje er staan. Ik ben er afgelopen zomer nog voorbij gevaren en ja, de paal staat er fysiek nog en ook nog op de kaart dus ik wist op 500 meter precies waar ik was!! Wie heft er nog GPS nodig dacht ik zo.
Voor meer info zou je RijksWaterStaat kunnen proberen want die moet die dingen hebben neergezet. Willem-Alexander heeft verstand van watermanagement dus die zou het ook moeten weten en Maxima weet alles over verdwijningen en andere obscure zaken dus wie weet, een briefje aan de oranjes?
Succes Hedzer
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re: Grote Gele Palen op het IJsselmeer??? 29 nov 2005 06:48 #6835

ik heb de kaart zo niet bij de hand, ligt nog op de bot.
Hedzer
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.094 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl