Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: zeilen in nederland

zeilen in nederland 19 juli 2006 22:06 #8759

Beste Miel,

je mag altijd mijn waarschip 730 huren. Ligt in Oudega aan de rand van het princehofgebied. Voldoende te varen en in een dag zit je ook op het snekermeer. 2 dagen en je zit op het IJsselmeer, maar in Friesland kun je toch ook een week doorbrengen zonder dat je twee keer hetzelfde stukje ziet.

leuk en voordelig. Mocht je meer info willen kun je me mailen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PS.: ik reageer niet voor een bedrijf, ik ben particulier die graag de kosten van onderhoud etc. probeert terug te dringen waarbij tevens mensen worden geholpen met een boot, een win-win situatie dus.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re: zeilen in nederland 22 juli 2006 07:47 #8778

  • raptor
  • raptor's Profielfoto
Ik vind Zeeland en Haringvliet het leukste zeilwater. Wijds en niet te druk. Haventjes zijn er diversen maar niet echt dik gezaaid maar er zijn wel erg gezellige bij: Hittertse kade, Numansdorp, Hellevoet.
Pieter
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re: zeilen in nederland 20 aug 2006 14:33 #9063

Hoi,

Wij hebben als thuiswater het Veerse Meer. Daarmee ligt de Oosterschelde om de hoek, wat een prachtig vaarwater is. Groot open water, zout en getij, en dus stroming. Leuke plaatsjes, al zijn dat er niet zoveel als aan het IJsselmeer.
Het IJsselmeer hebben wij deze zomer bezocht. Ons viel het niet-dynamische wat tegen. Dus het gebrek aan getij. Daarnaast zorgt het ondiepe van het IJsselmeer voor vervelende golfslag (voor een waarschip kwarttonner). Maar de plaatsjes zijn dan wel weer erg leuk!

Alleen, je zocht iets vergelijkbaars als de Friese meren of de Kaag.. En dat is de Oosterschelde dus weer net niet. Misschien de randmeren?

Durk-Jan
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.244 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl