Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za aug 27 @12:00AM
ZF Zomermeeting 2022
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Onderhoudssetje voor Platimo onderwatertoilet

Onderhoudssetje voor Platimo onderwatertoilet 26 juni 2022 20:08 #1402569

Hoi geachte en gewaardeerde forumleden.

Hier mijn vraag: op ons bootje hebben we een Platimo handbediend onderwatertoiletje (met blauw handvat al betwijfel ik of dat bij Plastimo iets uitmaakt).
Op ons vorige bootje hadden we een Jabsco toiletje met grijs handvat (daar maakte dat nog al wat uit want bijvoorbeeld de onderdelen van die met een zwart handvat weken af)

Een bekend probleem was (en is waarschijnlijk nog) dat de rubberen pakking (basket) met de koperen knoopje versleten raakt en dat de pomp dan geen water meer aanzuigt. Daarom was ik altijd blij als ik voor ons toiletje geen complete onderhoudskit behoefde te kopen maar de gasket los verkrijgbaar is.

Nu ben ik op zoek naar een onderhoudskitje voor ons plastimo toilet, of nog liever een losse gasket want ik denk dat de werking ongeveer identiek is. Op het internet kan ik niets vinden.
Weet iemand van jullie waar ik zo'n setje kan krijgen. Het toilet heeft geen tuimelaartje van links naar rechts maar een messing handeltje naast het handvat wat je naar voor en naar achter kunt zetten om te wisselen van de natte naar de droge functie,
Bijlagen:
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.220 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl