Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: electronica bediening Sleipner boegschroef

electronica bediening Sleipner boegschroef 23 mei 2022 17:16 #1393437

de boegschroef van een bevriend watersporter deed het niet meer. na vervanging van de bedieningsunit deed ie het weer wel. omdat ik benieuwd ben wat er met de oude bediening aan de hand is heb ik die uit elkaar gehaald. zie foto's. ik heb gezocht naar een schema, maar vond alleen een vereenvoudigd schema op de site van Sleipner. daarop is niet te zien welke draden de elektronica in de bedieningsunit voeding geven. heeft iemand een idee welke draden dat zijn en hoeveel volt daar op zou moeten staan? zo te zien komt de voeding voor de bedieningsunit niet rechtstreeks van de accu, maar vanaf de elektronica box op de boegschroef.

verder zie ik op de print nog 2 zwarte knoppen die vanaf de display niet bediend worden: zijn die om voorinstellingen te doen?Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

electronica bediening Sleipner boegschroef 23 mei 2022 18:37 #1393474

  • FKZ
  • FKZ's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 1163
Bij mij is rood plus zwart min blauw stuurboord en grijs is bakboord. Volgens mij zit er niks meer in dan een timer, En twee schakelaars, met 1 van de pot meters ka. Je de stand-by tijd instellen dacht ik. De andere weet ik niet. Ik heb ipv een sleipner bediening een standaard lier afstands bediening gekocht en deze met amp stekkers aan gesloten op de kabel die uit de motor komt daarmee bedien ik het richtings relais. Bij het relais zit nog een omschakeling vertraging.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.096 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl