Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

Geen evenementen
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Licht of zonwerende hor voor een Gebo patrijspoort

Licht of zonwerende hor voor een Gebo patrijspoort 23 juni 2022 08:25 #1401705

  • Bert65
  • Bert65's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 3391
Ik gebruik voor de dakluiken de producten van Waterline, met de magneetjes. Dat werkt redelijk, maar voor de patrijspoorten (de twee ramen in de slaapkamer) helaas niet, de zuignapjes blijven niet zitten en ik wil daar de magneten niet gebruiken. Bovendien sluiten ze daar niet goed. Er zitten wel gordijntjes voor de ramen maar dan kan het raam niet open en dat moet wel ivm frisse lucht en condens.

Ik heb bij de boot een paar zelfgemaakte horren gekregen die op zich goed werken. Ik overweeg nu om daar een verduisterende (en ademende) stof op te plakken (of spannen).

Ik heb twee vragen:
Levert Gebo ook verduisterende horren voor patrijspoorten die naar binnen toe openen? Heeft iemand daar ervaring mee en waar kan ik ze krijgen? Ik vind alleen horren maar niet verduisterend.

Kent iemand een goed ademende/ ventilerende, verduisterende stof (die ook in een kleine lengte is te bestellen? Ik vind dit, maar lijkt mij vrij dik en niet heel veel te ademen www.maantaoutdoor.nl/content/18-how-to-choose-weefsel en dan Purishade
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.249 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl