In principe klopt je sommetje

maar de 40 watt is het electrisch vermogen van je koelkast. Het is echter een warmtepomp en met pak hem beet een COP van 3, wordt er dus een factor 3 van het electrische vermogen aan warmte in die tank gepompt. Dat wordt dan 1 graad per uur.
Maar de compressor loopt niet altijd: De sommetjes zijn eigelijk alleen een beetje zinloos als je niet weet hoe veel van de tijd dat ding op 40w loopt, op een warme dag.
Juist op warme dagen als de koelkast hard moet werken, de temperatuur binnen +25 graden is en ook de watertemp vaak rond de 20 graden zit, lekt er niet zo heel veel warmte weg als je tank onderin de legionella-gevaren-zone (>25 graden) zit. En met een graad per uur er bij, kan dat toch wel vrij hard gaan.
Ter vergelijk: mijn warmtepomp boiler thuis (eigenlijk hetzelfde wat jij wilt doen: een warmtepompje die een tank verwarmd maar dan met isolatie) warmt 200 liter water met een 300w compressor in 1 uurtje op van 45 tot 50 graden. Verschaalt komt dat ongeveer wel overeen met de uitkomst van het sommetje overeen met 1 graad per uur voor een 40w compressor, 100 liter water en een iets hogere COP. Je zou er een warmtepompboilertje voor aan boord kunnen maken maar dan wel af en toe boven de 55 graden laten komen voor je gezondheid