Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Jouet Sheriff

Jouet Sheriff 17 okt 2007 12:27 #22298

  • Nina
  • Nina's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 36
Sinds 28 september dit jaar (nog maar net dus) zijn mijn vriend en ik de trotse eigenaren van een Jouet Sheriff uit 1971 met zeilnummer 333. We hebben haar nog datzelfde weekend overgevaren van de Kager plassen naar een haven dicht bij het Snekermeer. In totaal zijn we vier en een halve dag onderweg geweest, rustig aan gedaan.Dag 1: van de Kager plassen naar de Westeinderplassen
Dag 2: van de Westeinderplassen door Amsterdam naar Durgerdam
Dag 3: van Durgerdam naar Enkhuizen
Dag 4: oversteek van Enkhuizen naar Stavoren en verder naar Heeg
Dag 5: van Heeg naar de nieuwe thuishaven

Ook de twee opvolgende weekenden zijn we met de boot op pad geweest, naar Langweer en Eernewoude. Inmiddels hebben we bfd 1 - 5 meegemaakt met deze boot en geen centje pijn! Tot nu toe bevalt de Jouet Sheriff boven verwachting goed. We proberen in het naseizoen nog zoveel mogelijk mooie tochtjes te maken.

Maar daar gaat deze post niet om... We zijn eigenlijk vooral erg benieuwd naar de ervaringen van anderen met een Jouet Sheriff. Op marktplaats werden een stuk of zes excemplaren aangeboden, toen wij deze boot kochten en ook liggen er nog twee Jouet Sheriffs in jachthaven 'Tussen de meren' in Akkrum. Er zijn dus zeker meer mensen die een Jouet Sheriff zeilen of gezeild hebben.

Vertel, vertel! Wij willen graag alles weten. (Pluspunten, minpunten, hoe zit het met de achterstag die een deel van de Sheriffs niet bezit en een deel wel, wat is een goede vervanger voor het toilet, wat zijn de 'kwaaltjes' etc etc.)

Plaatjes van en praatjes over onze Jouet zijn (nu nog maar een paar, binnenkort meer) te vinden via: http://boot.stiensnet.nl
Onze grote verhalen: www.ziltedromen.nl - Feeling 346di
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.411 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl