Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten

Onderwerp: Wat te doen met Van De Stadt 44?

Wat te doen met Van De Stadt 44? 18 sept 2018 08:10 #979817

Beste allemaal,

mijn partner en ik (beide leken op het gebied van zeilen) hebben enkele jaren geleden een boot gekocht via een goede vriend die omhoog zat, met de intentie mooie reizen te maken met de boot. Helaas komen we er door tijdsgebrek niet aan toe om zeilen, terwijl het liggeld maar door blijf lopen. Nu twijfelen we of we de boot in de staat zoals hij is moeten verkopen of er nog aan moeten klussen en hem uiteindelijk van de hand doen.

De vorige eigenaar heeft hem technisch helemaal zeewaardig gemaakt en goed onderhouden, maar wij hebben er de afgelopen 3 jaar niets meer mee gedaan, mede omdat wij er geen verstand van hebben.

We zijn beiden erg handig, zijn klussers, met mogelijks de komende maanden wat tijd om er aan te werken. We denken er zelf over om:
1) het interieur aan te pakken
2) de romp te behandelen tegen roest (er zijn wat roestplekjes te zien, de boot is nergens rot)

De boot ligt nu op zout water en we willen hem per 1 oktober in ieder geval uit het water halen en op de kant leggen. We zoeken een haven in de buurt van Amsterdam, waar de boot op de kant kan liggen en waar we er eventueel in de wintermaanden ook nog aan kunnen werken.

Wat zouden jullie aanraden?

We hebben er zelf dus geen verstand van, maar het lijkt er toch op dat we de boot van de hand gaan doen. Welke gegevens zijn hierbij doorslaggevend voor een koper?

Ik hoop dat jullie ons een beetje op weg kunnen helpen, wij weten zelf niet goed hoe/waar te beginnen. Alvast heel erg bedankt!
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Wat te doen met Van De Stadt 44? 18 sept 2018 08:14 #979820

  • sy helios
  • sy helios's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 12555
PB verzonden
Helios is de zonnegod, Zoon van het Titanenpaar Hyperion en Theia, broer van Selene (Maan) en Eos (dageraad). Met zijn zonnewagen rijst hij bij dageraad op uit de Okeanos, rijdt langs de hemelkoepel en verdwijnt `s avonds in het westen weer in de oceaan.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.252 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl