Zelf geen BBQ aan boord, daarvoor hebben wij andere middelen
Maar dingen die voor ons belangrijk zouden zijn:
- als het onverhoopt ineens meer gaat waaien moeten er geen vonken weg kunnen waaien (dat wil zeggen als je op kolen oid brand want BBQ op kolen is lekkerder dan op gas)
- buitenkant moet vast te pakken zijn zodat je de BBQ kan verplaatsen
- Goed regelbare luchttoevoer
- Makkelijk schoon te maken is een zeer belangrijk item want anders is de lol er snel af.
- Stevig vast te zetten op bijv hekstoel maar dan wel dusdanig dat de deze niet beschadigd (krassen)
- Deksel moet GOED weg te hangen zijn, als je kuipje vol zit wil je die (hete) dekstel niet bij iemand op schoot hoeven leggen, maar als je hem weg hangt wil je hem ook niet op hoeven duiken (misschien een ketting tussen BBQ en deksel die je naar eigen wens vast maakt of niet)
- mogelijkheid voor een poot onder de bbq, een 1poot zou kunnen, die moet je dan wel GOED in de grond kunnen steken.
Op die manier hoef je niet in allerlei nare posities te blijven zitten als je eens op de wal wil BBQ maar kan je je BBQ gewoon op een prettige hoogte zetten.
- Een opberg tas waarbij de BBQ en dekstel vergrendeld in opgeborgen kunnen worden, een losse deksel gaat rond liggen stuiteren en beschadigd van alles.
krijgt degene met de meeste ideeen een gratis BBQ