Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Opstappers gezocht voor sportieve zeiltocht augustus 2007

Opstappers gezocht voor sportieve zeiltocht augustus 2007 24 juni 2007 10:16 #18494

  • markwessels
  • markwessels's Profielfoto
Hallo zeilers,

Zomer 2006 ben ik met een aantal opstappers op mijn Jeanneau Selection 37 richting Noorwegen gezeild. Dat was zo leuk dat een volgende reis niet kon uitblijven! Dusss... van 27 juli t/m19 augustus gaan we weer het water op, bestemming afhankelijk van de wind. Ik ben altijd wel voorstander van veel mijlen maken dus misschien dat het IJsland/Noorwegen of Spanje wordt.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mark Wessels, 24 jaar jong, student rechten/buschauffeur en sinds 2 jaar eigenaar van een prachtig snelle 37 voeter.
Ik beschik over ruime zeilervaring en ook mijn schip is in alle opzichten - dus ook qua veiligheid - zeer compleet uitgerust. Ik verhuur mijn boot ook, voor meer info over het schip zie mijn andere advertenties.

Momenteel zijn er een aantal definitieve en geinteresseerde opstappers, maar ik heb nog plaats voor een paar man extra.
Van mensen die mee gaan verwacht ik enthousiasme, jong (jong van geest is ook goed :)), en bovenal veel gezelligheid. Wel of niet veel zeilervaring vind ik niet heel erg belangrijk, doorzettingsvermogen op de moeilijke momenten die er ongetwijfeld zullen zijn des te meer.
Als bijdrage voor het onderhoud van het schip en de zeilen e.d. vraag ik 150 euro per week. Voor al het overige maken we een gezamelijke pot.

Geinteresseerd? Reageer en kom binnenkort een biertje in Zwolle drinken.

Groetjes Mark
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.249 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl