Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Opstappers voorkeur voor Strijensas of Eemhof?

Opstappers voorkeur voor Strijensas of Eemhof? 28 sept 2007 17:25 #21704

  • Mitra
  • Mitra's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 50
Beste zeilvrinden,

Ik heb een probleem. Jawel, wie niet. Ik sta nu op een kruispunt van vaarwegen: waar ga ik mijn bootje volgend jaar leggen, Strijensas aan het Hollands Diep of Eemhof aan het Veluwemeer en waar vind ik de meeste zeilvrinden? De doorslag laat ik dus liggen bij het aantal potentiƫle opstappers.
Ik ben gek op zeilen, maar zit wat dat betreft tamelijk eenzaam in de hoek. Rest van het gezin zit vastgeroest aan de thuisbasis, zijn gewoon met geen honderd stokslagen naar de haven te krijgen (zelfs niet na wapperen met verleidelijke eurootjes, wat toch al foute boel is). Vrienden allemaal in zelfde categorie, opgroeiende kinderen, veel verplichtingen. Het komt erop neer dat ik met opstappers de ruimere rakken wil varen. Maar waar vind ik gezellige opstappers die een weekendje IJsselmeer willen doen, of Haringvliet en stukje Noordzee?

Ben benieuwd of er belangstelling is en uit welke hoek ik dan de meeste zeilvrienden kan verwachten.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re: Opstappers voorkeur voor Strijensas of Eemhof? 10 okt 2007 18:17 #22112

Hi m8,

Ben ook 48, woon in Eindhoven. Heb ooit besloten, samen met mijn vrouw, geen boot te kopen omdat wij niet voldoende weekenden vrij kunnen maken. En eigenlijk ziet zij het ook niet zo zitten. Dus zit ik in hetzelfde schuitje, zo te zeggen. Weinig mensen in mijn directe omgeving die met me willen zeilen. Ik heb een aantal maten en als we een weekend gezamelijk vrij kunnen maken dan huren we een boot. Soms vanuit Willemstad maar ook vanuit Andijk. In de zomer huur ik samen met mijn vrouw een bootje in Griekenland. Dus stiekum kom ik wel aan mijn zeiluren ;)

Ik ga graag op je voorstel in. Dit is wel een hele ideale manier om iemand uit de brand te helpen 8) Voor wat betreft de haven ... maakt mij niet uit, ik rijd er wel naar toe (Strijensas 1:21uur; Eemhof-Zeewolde 1:19uur).

Ik hoor wel van je

Carl
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.184 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl