Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht zoeken naar of je aanbieden als opstapper kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld dat deze passen in de opstapper database!

Onderwerp: Schippers voor de Compaen (St. Zeilen met Visie)

Schippers voor de Compaen (St. Zeilen met Visie) 27 mei 2016 13:56 #739352

  • Torea
  • Torea's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 16
Mensen met een beperking in het algemeen en blinden in het bijzonder zie je niet vaak op het water. Het vergt voor hen de nodige organisatie om de deur uit te gaan en het besturen van een schip vormt daarbij een extra uitdaging. De stichting Zeilen met Visie zet zich met veel energie in om mensen met een beperking in aanraking te brengen met de zeilsport!

Het is ons doel om dertig tot vijftig keer per jaar met groepen te zeilen op onze unieke, innovatieve catamaran Compaen. Voor dit bijzondere schip zoeken we een ervaren schipper voor het zeilseizoen 2016!

Je functie
Samen met enkele andere zeilers vorm je een poule en zul je een aantal keer met onze doelgroep zeilen. Omdat de groepen vaak uit kinderen of jongeren met een beperking bestaan, vinden we het belangrijk dat je affiniteit met deze doelgroep hebt. Het is immers de taak van de schipper om de groep op hun gemak te stellen en hen enthousiast te maken voor het zeilen!

De Compaen
De Compaen is een hele unieke en bijzondere boot, die zeer geschikt is voor mensen met een (visuele) beperking. Zo is er een audiokompas aan boord en zijn er mooie trampolinenetten zodat ook blinden en slechtzienden het zeilen intens kunnen beleven!
Er wordt gezeild vanuit de Flevomarina op het IJsselmeer en Markermeer.

Wat zoeken wij?

Ervaring met zeilen, bij voorkeur met het catamaranzeilen
Affiniteit met het werken met mensen/jongeren met een beperking
Goede sociale vaardigheden
Regelmatig beschikbaar in de periode april t/m oktober
In bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij je?
We bieden de mogelijkheid om te zeilen met een prachtig schip! Daarnaast geeft het optrekken met de enthousiaste groepen veel energie en inspiratie! Bij Zeilen met Visie krijg je de kans om je voor een stichting met een prachtig doel in te zetten, waarbij je nauw ondersteund wordt door het bestuur. De stichting biedt de schipper(s) een passende onkostenvergoeding aan.

Reageer!
Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief aan Anne Treur (programmamanager Zeilen met Visie) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je contact opnemen via bovenstaande e-mailadres of per telefoon: +31 6 42 54 00 57.
Laatst bewerkt: 27 mei 2016 13:57 door Torea.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.236 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl