Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
In deze sectie horen alleen topics welke een project beschrijven. Hiervoor gelden bijzondere regels. De beschrijving van het project staat centraal, reacties van zowel de Topic Starter (TS) als andere leden zijn alleen toegestaan indien deze rechtstreeks betrekking hebben op de projectinhoud. Zie ook de forumregels die hierop van toepassing zijn.

Onderwerp: Spoelbak verzetten

Spoelbak verzetten 26 feb 2010 11:46 #116450

  • heesterman
  • heesterman's Profielfoto
De laatste weken ben ik bezig geweest met het veranderen van de positie van mijn spoelbak in de kombuis. Om met mijn handen onder de kraan te kunnen moest ik zo onhandig staan dat ik binnen een paar tellen pijn in de rug kreeg.

Eerst was ik van plan om een verstelbaar aanrecht te maken maar het bleek onmogelijk om dan alle techniek kwijt te kunnen. Gelukkig diende zich meteen een andere eenvoudiger en betere oplossing aan.



Ik heb een schotje wat naar voren kunnen verplaatsen en voor die nieuwe positie een verhoogd aanrecht met gootsteen gemaakt.

Beschrijving en meer foto's in mijn blog:
houtenbootjes.nl/?q=blog/2
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re: Spoelbak verzetten 27 feb 2010 11:00 #116538

  • koko
  • koko's Profielfoto
  • Offline
  • Gebruiker
  • Berichten: 15522
Sven, met heel veel plezier en bewondering je blog zitten lezen. Met name het dek ziet er fantastisch uit. Echt Vakwerk! Ben zelf ook van de speciale gereedschappen en ontwerp graag een hulpstukje voor het een of ander. Kost wat tijd, maar levert vaak veel voldoening en het resultaat is al snel mooier, makkelijker bereikbaar en een tijdswinst.
Groeten, Koko
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.211 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl