Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
In deze sectie horen alleen topics welke een project beschrijven. Hiervoor gelden bijzondere regels. De beschrijving van het project staat centraal, reacties van zowel de Topic Starter (TS) als andere leden zijn alleen toegestaan indien deze rechtstreeks betrekking hebben op de projectinhoud. Zie ook de forumregels die hierop van toepassing zijn.

Onderwerp: Stalling cq loods gezocht.

Stalling cq loods gezocht. 21 aug 2017 13:29 #864284

Het is alweer een tijd (lees zee van tijd) geleden dat we een bezoekje hebben gebracht op deze forum. Je kent dat wel........ schitterende reis gemaakt en vlug daarna zeebenen met een agenda (smartfoon) in bezit.

Inmiddels staan we weer 4 jaar met 4 benen op de grond. Nog steeds teren we op de mooie herinneringen en zijn blij dat we deze reis gemaakt hebben.

Maar verder......... onze Vrijheid ( vd Stadt 34) stond na de reis te koop maar uiteindelijk besloten haar toch te houden. Onze boot heeft een ziel en nog steeds geeft zij ons rust. :)
Echter hebben we haar een beetje laten verslonzen en is ze aan een verfbeurt toe. Gelukkig stopt cortonstaal vlug na roesten, maar mooi is anders. Stralen is voorlopig nog een te dure optie.

Vandaar we op zoek zijn naar een loods cq stalling om onze Vrijheid goed onderhanden te kunnen nemen. Peragowerk en schuurwerk met daarna schilderen zal ons project gaan worden.
Weet jij een betaalbare locatie in Brabant (voorkeur ivm reisafstand) of Zeeland? Laat het ons weten.

Wederom een project met plannen.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.277 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl