Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
In deze sectie horen alleen topics welke een project beschrijven. Hiervoor gelden bijzondere regels. De beschrijving van het project staat centraal, reacties van zowel de Topic Starter (TS) als andere leden zijn alleen toegestaan indien deze rechtstreeks betrekking hebben op de projectinhoud. Zie ook de forumregels die hierop van toepassing zijn.

Onderwerp: Elektrische boten database electrifyboats.com

Elektrische boten database electrifyboats.com 30 nov 2023 11:52 #1525604

Beste forum leden,

Sinds afgelopen seizoen vaar ik elektrisch. Tijdens mijn ombouw project was een van de grootste tijdsbedingen het zoeken naar vergelijkbare projecten om zodoende mijn berekening op te kunnen baseren.

Referentie boten vinden is super belangrijk voor een conversie project. Niet alleen voor de data maar ook ter inspiratie. Hiervoor heb ik een database gemaakt voor boten die nu al elektrisch varen. Je kan deze bezoeken op electrifyboats.com

De website is nu nog volop in ontwikkeling en ben benieuwd naar jullie feedback / input. Er komen nog features bij en de site is nog niet goed getest.

Er zit ook de optie in om een boot aan te maken die niet van jezelf is. Er zijn diverse blogs en vlogs over elektrische boot conversie die andere gebruikers in de database kunnen invullen. Zo heb ik bijvoorbeeld Sailing Uma toegevoegd. Mocht je zo een project kennen, zet deze dan gerust in de database.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.319 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl