Erikdejong schreef :
Ilex schreef :
Dat is ook de reden dat wij bij elk product kijken vanwaar het komt.
Dat doe ik ook zo. En kijken hoe het verpakt is (ik koop het liefst in bulk zonder verpakking), en aanpassen aan seizoenen en of land waar je bent.
In de noordelijke landen eet ik geen bananen en sinaasappels, maar bijvoorbeeld wel weer appels en aardbeien. Met seizoens groente bedoel ik dat je het eet na het natuurlijke oogst seizoen.
Een beetje bewust inkopen doet zeker een hoop goed voor het milieu.
En het is niet alleen goed voor het milieu het is ook nog veeeeeeel lekkerder, elke maand als ik bij m'n ouders op de boerderij ben geweest, zit de kofferbak weer vol met de verse boodschappen van het land
Honing, waar alleen een bij aangezeten heeft
Kip wat verre lijkt van kip van de super die is wit
, en niet krimpt omdat het water verdampt
En dan nog de berg potjes met tuinbonen, rode bessen, pruimen, allemaal nog ouderwets gewekt , en vers van het land, zonder geur smaak en weet ik veel voor een zooi, en het is
nog lekkerder ook